"Den här upplevelsen unnar jag definitivt alla!"

2020 augusti 19

För Andreas var det extra viktigt att ha med familjen i sitt ironmanprojekt. Här efter målgång i IM Köpenhamn, med stolt familj.

Det har ju varit ont om tävlingar i år, i alla fall sådana med många deltagare. Så vi vill sprida lite inspiration från tidigare tävlingar, och inte minst om vägen till målet. Här är det Andreas Bjurling som delar med sig.

- När jag bestämde mig för att genomföra min första fulldistans Ironman tog jag samtidigt beslutet att söka professionell hjälp med träningsplanen och coachning. En vän i klubben rekommenderade mig att höra med Team Snabbare och jag pratade därför med Ulf Hausmann som efter en kort intervju bad att få återkomma när han matchat mig med sitt bästa förslag på coach. Ett par dagar senare fick jag förslaget att prata med Pål Török som visade sig vara en mycket bra matchning. Jag kände från början ett mycket stort förtroende för Pål och hans approach till mig och min plan fungerade sedan oerhört bra hela året.

- Allt från den dagliga kontakten och feedbacken via appen till våra personliga samtal och ett par lite längre fysiska möten och genomgångar på Eriksdalsbadet. Det var viktigt för honom att veta vad min motivation och mitt “varför” var och att min familj köpte in på det omfattande träningsschemat.

- Jag var i ganska dålig form när vi började, men hade dock viss erfarenhet. Påls välavvägda coachning fick mig att uppnå mitt mål och slå de uppsatta förväntningarna på dagen med 30 minuter. Jag hade inga skador, inget gick fel och jag hade bara lätt träningsvärk i benen i två dagar, i övrigt kändes allt bara toppen efteråt.

- Jag vet att det går att överleva en Ironman utan coachning, men den här upplevelsen unnar jag definitivt alla! Kör med proffsig coach och märk skillnaden!.

Andreas Bjurling, efter att ha överträffat sina förväntningar rejält i Ironman Köpenhamn i augusti 2019Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.