Liveaboard Maldiverna - ett sim- och yogaäventyr


Häng med på en fantastisk tränings- och upplevelseresa till Maldivernas kristallklara atoller 2-10 feb 2019! Under en magisk vecka bor du på en båt (Liveaboard) i ett tropiskt träningsparadis tillsammans med Team Snabbare och Sjöstadens Yogas populära och erfarna tränare och trivselskapare Pål Török (simning och yoga), Ulf Hausmann (simning) och Marika Török (yoga).

Du kommer hem med ett lugnt och lyckligt sinne samt med bättre kroppskännedom, kroppskontroll och simteknik. Allt inhämtat i fantastisk miljö såväl ovan som under ytan!

Boka Tri Mallorca hos Ving

Om veckans innehåll

En vecka med simning, yoga, snorkling och spontana äventyr som kommer ge dig minnen för livet. Vi bor ombord på en fin båt, flytandes på kristallklart vatten. Under veckan utvecklar vi vår simning och går djupare in i yogan.

Det här är ingen elitidrottsresa, utan här står snarare upplevelsen och gemenskapen i centrum - även om du kommer att utvecklas en hel del också. Förkunskaper för yogan: Inga. För simningen och snorklingen: Att du inte är rädd för att simma på djupt vatten - ibland startar vi från båten och inte från land. Vi kommer att ha workshops i både simteknik och den funktionella kroppen. Och du kommer att få många nyttiga individuella tekniktips. Antagligen kommer du också att bli kompis inte bara med de andra ombord, utan även med delfiner, sköldpaddor och rockor.

Fokus ligger på träning, äventyr och härlig samvaro med likasinnade i fantastisk miljö. Vår båt tar dig till de bästa och vackraste platserna. Ofta går vi upp tidigt för att möta solen med morgonyoga. Vattnet håller 28-32 grader så du kommer inte att frysa när vi simmar längs korellreven.

Boka Tri Mallorca hos Ving

En typisk dag

Vi vaknar upp ankrade på en ny plats och kör morgonyoga på båten eller någon liten öde ö, innan vi äter frukost. Vi utvecklar vår simning och snorklar i ”akvariet” där vi bor. Lunch på båten följd av en ordentlig stund för att läsa en bok, hänga med de andra eller bara låta sig hänföras av omgivningarna och gungas av havet. Under eftermiddagen simmar vi igen och upptäcker en ny ö.

Några tar en upplevelselöpning på ön, andra leker i vattnet. Vi tränar yoga på land eller ombord. I solnedgången äter vi middag på båten. Vi tränar i vatten, på SUP, på land och på båten. På de bebodda öarna finns rolig löpning på stig och grusväg. Vår middag består av lokala specialiteter, färsk nyfångad fisk (vi fiskar själva också om vi vill) och annan vällagad mat.

Boka Tri Mallorca hos Ving

 • Aktuellt resedatum: 2-10 feb 2019
 • Reslängd: 1 vecka + resdagar
 • 7 nätter ombord
 • Avresa från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo.
 • Pris från: 26 998:- (Del i dubbelhytt)

Boka Tri Mallorca hos Ving

Boka Sim och Yoga-äventyr på Maldiverna via Apollo här

  Vad är Liveaboard?

  Liveaboard är ett vedertaget begrepp (Live on board, d.v.s. bo ombord). Fördelarna med boendet är många: vi blir serverade av rutinerad personal och kapten styr vår båt till de bästa platserna för vår träning. Tänk att varje morgon vakna upp på en ny plats, vid en ny ö eller vid ett nytt rev. På båten finns det plats för våra ledare och tio deltagare. Här finns snorkling i världsklass - njut av det varma, klara vattnet och unika marinlivet i Maldiverna!

  Läs mer om Liveaboard här >>

  Film från samma resa i feb 2018

  En längre film från 2018 års resa, där du kan se en hel del av aktiviteterna.

  Boka Tri Mallorca hos Ving

  Boka Sim och Yoga-äventyr på Maldiverna via Apollo här